matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz log
00x:
Pierwiastkami wielomianu w(x) = x
3
+ px + q są liczby : x
1
, x
2
, x
3
spełniające warunki x
2
= x
1
, x
3
= x
1
− 6. Oblicz log
1
2
(p+q)
11 lut 20:06
Zak z rasy joonów :
https://matematykaszkolna.pl/forum/127006.html
11 lut 20:24