Oblicz pochodną funkcji
marcinw:

1. F(x)=3tgx /
√x
2. f(x) = 3sin x * x
x
10 lut 21:21
10 lut 21:30
ZKS:
Zapisz te zadania tutaj to może będę w stanie pomóc.
10 lut 21:53
Grześ: 1. Podaj wzór na pochodną ilorazu
2. Jaki jest wzór na pochodna iloczynu?
10 lut 21:55
ZKS:
Wskazówka:
xx = exln(x)
10 lut 21:58
marcin: Oblicz pochodną funkcji
1. F(x)=3tgx / √x
2. f(x) = 3sin x * xx
Wyznacz monotoniczność ciągu:
an=3n2 −2 / n
Oblicz granice ciągu:
limx−>∞ (1+4/n)2n
Oblicz z definicji pochodną funkcji
y = 2x
Wyznacz dziedzinę funkcji
f(x) x3 − 8 / x − 2
10 lut 21:59
marcin: drugie zle napisalem ma byc2. f(x) = 3sin x * xx
10 lut 22:00
Grześ: Odpowiadaj na pytania, a nie zarzucaj nowe zadania

Bez współpracy to tu nikt nic nie zdziała
10 lut 22:01
marcin: z chęcia zrobie komus przelew na 4 browce tylko niech mi to rozwiąże, ja z matmy jestem noga
wiec sam raczej nie dam rady...
10 lut 22:11