matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
elena:
hej znowu proszę o pomoc XD ∫
x
2
−1
x−1
10 lut 20:41
Kejt:
x
2
−1
(x+1)(x−1)
x
2
∫
=∫
=∫ x+1=
+x+C?
x−1
x−1
2
można tak?
10 lut 20:43
elena:
aha, dzięki XD no na to nie wpadłam XD
10 lut 20:44