potrzebna pomoc
julka ;p: ciag artm. okreslony jest wzorem an=4n−1.suma pieciu poczatkowych wyrazow tego ciagu jest rowna
?
9 lut 22:41
Kejt:
a
1=4−1
a
1=3
a
5=20−1
a
5=19
S
5=...
9 lut 22:44
Artur z miasta Neptuna:
Kejt −−− weź jej nie rób wszystkich zadań ... bo ona nawet chyba nie myśli nad zadaniami, tylko
daje wszystkie jakie ma w pracy domowej
9 lut 22:45
julka ;p: dzieki serdecznie za pomoc
9 lut 22:46
Kejt: w sumie..całkiem możliwe..ale mi się nudzi
9 lut 22:47
Artur z miasta Neptuna:
hmmm Kejt ... to może chcesz porobić jakieś całki eliptyczne
9 lut 22:48
Kejt: haha

ja ze zwykłymi kiepsko sobie radzę..
9 lut 22:49
Artur z miasta Neptuna:
hmmm to może jakąś dystrybuantę ?
9 lut 22:55
Kejt: dystry−co?
9 lut 22:55
Artur z miasta Neptuna:
ehhh ... 'wymiękam'
9 lut 22:57
Kejt: jest ze mną aż tak źle?
9 lut 22:59
Artur z miasta Neptuna:
jeszcze gorzej
9 lut 22:59
Artur z miasta Neptuna:
a wymiękam ... bo w sumie poza całkami to ja nic na studiach nie miałem

wszystko się opierało na całkach

a nie sorki ... może coś z teorii grafów byś chciała
9 lut 23:00
Kejt: nie dziękuję..ja dopiero za rok liceum kończę
9 lut 23:02
Artur z miasta Neptuna:
ale teoria grafów jest faaaajna

i mówię poważnie.
9 lut 23:09
Kejt: jak mi wytłumaczysz o co chodzi to mogę spróbować
9 lut 23:10
Kejt: wiedziałam, że to podziała

przestałeś się pytać.
9 lut 23:50
Artur z miasta Neptuna:
pffff film oglądam

ale z teorii liczb bym mógł wykład Ci zrobić w wolnym czasie
bardzo przyjemny (i wcale nie taki prosty jakby się mogło zdawać) temat −−− 'zabawa na
liczbach'.
9 lut 23:55
Joko: Dystrybuanta ta taka całeczka gęstości prawdopodobieństwa dla danego rozkładziku
10 lut 00:01