prosze o pomoc
mariusz: Oblicz
a) log2 (log 20 log5)
9 lut 18:50
mariusz: help me !
9 lut 19:04
mariusz: refresh
9 lut 19:12
Zak z rasy joonów : dobrze przepisane to jest?
9 lut 19:15
mariusz: tak
9 lut 19:22
qwe: w tym nawiasie nie ma +
9 lut 19:25
A ku ku:
Może tak ma być: log2( log20 +log5)
9 lut 19:25
A ku ku:
Wtedy: log2log(20*5)= log2(log100)= log22=1
9 lut 19:26
Zak z rasy joonów : log2 (log 20 * log5) = log 2 ([log 4 + log 5]*log5) = log 2 ([2log2*log5] * log2 5) = 2log2
2*log5 + log2 5log 2
nic innego nie wymyślę.
9 lut 19:28