matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz współrzędne punktu
Gosiaaczek:
Wyznacz współrzędne punktu należącego do prostej y=3x−6 jednakowo odległego od punktów: A=(2,−5) i B= (6,3). Mi coś nie wychodzi
9 lut 16:26
Aga1:
Szukany punkt P(x,3x−6) IAPI=IBPI
9 lut 16:41