:)
Pogadamy: Hej. Wy spania nie macie?
8 lut 23:35
:): nie mamy spania bo sesja jeszcze trwa i trzeba walczyć
8 lut 23:38
Potrzebowski: Jeżeli nie macie snu to bardzo chętnie usłyszę rozwiązania na to zadanie

Podaj wszystkie możliwe rozwiązania układu równań
{x * y * z = 105
{x + y + z = 15
{x, y, z ≥ 2
{x, y, z ∊ C+
8 lut 23:40
Pogadamy: Wyluzuj
8 lut 23:45
Pogadamy: Ta spac idzcie
9 lut 00:06
Tragos: podzielniki liczby 105 mniejsze od 15:
3, 5, 7
3*5*7 = 105
3+5+7 = 15
9 lut 00:19
Pogadamy: Spać
9 lut 00:22
jaaa: a co z tym?
{x, y, z ≥ 2
{x, y, z ∊ C+
9 lut 00:22
Problematyczny: heh a ja sie do maturki przygotowywuje <33
9 lut 00:45
Pogadamy: O tej porze?
9 lut 00:58
Tragos: każda pora na matme dobra
9 lut 01:00
A ku ku:
9 lut 01:01
Problematyczny: coz poradzic jutro korki, trzeba zadania zrobic
9 lut 01:12
Pogadamy: Ej no nie bawcie sie w sowy. człowiek nie sowa spać musi no
9 lut 01:15