matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
galaxy:
3
√
27*2+3
3
*9+27*4
2
8 lut 19:07
M:
13 lut 06:05
Bo_ra:
3
√
2*3
3
+3
5
+16*3
3
=
3
√
3
3
(2+3
2
+16
= =
3
√
3
3
*3
3
=
3
√
3
6
=(
3
√
3
3
)
2
=3
2
=9
13 lut 13:47