matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby zespolone
matematycznypudzian:
czy rozwiązaniem równania z
3
+ 2zi = 0 są liczby: z = 0 i z =
√
2
√
i
8 lut 17:53
AC:
Są 3 pierwiastki: z = 0 z = 1 − i z = −1 + i
8 lut 19:07
matematycznypudzian:
diękuje
8 lut 19:19