matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kto mi pomoze?
Sonia:
Kto mi pomoże to rozwiązać? S100= 2*(−14)+(100–1)*8/2 *100
8 lut 17:26
Sonia:
8 lut 17:37
Sonia:
Proszę pisać
8 lut 18:51
Mila:
−28 +99*8
764
s
100
=
*100 =
*100=38200
2
2
8 lut 23:41