matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
metiu:
Prosze sprawdzcie czy dobrze:
3π
√
2
a)sin
=
4
2
2π
1
b)cos
=−
3
2
7π
√
3
c)tg
=
6
3
20π
√
3
d)sin(−
)=
3
2
e)cos 11π=−1
7π
f)tg(−
)=−
√
3
3
19π
g)sin
=1
2
11π
√
2
h)cos(−
)=
4
2
7 lut 22:46
A ku ku:
No ładnie napisane
Podaj rozwiązania ! bo nie ma co sprawdzać
7 lut 22:50
metiu:
wiesz co, napisze jeszcze raz jutro bo dzis juz padam... myslalem ze ktos rozwiaze i sprawdzi czy dobrze zrobilem
7 lut 22:52
kroo:
co tam w polsce?
8 lut 00:08
BND:
http://www.youtube.com/watch?v=LJ_wNF3WSdk&feature=player_embedded
8 lut 00:08
A ku ku:
W
P
olsce?
8 lut 00:09
kroo:
http://www.youtube.com/watch?v=Ak1SsQ3IHsw&feature=related
w polsce
8 lut 00:15