matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie mam pojęcia jak to zrobić
XxXTomekXxX3:
Liczba 6
7
* 7
6
= : a) 6*42
6
b) 6*42
1
2 c) 42
1
3 d) 42
4
2
7 lut 20:32
Basiek :
6*6
6
*7
6
= 6* (6*7)
6
= 6*42
6
7 lut 20:36
XxXTomekXxX3:
juz kapuje
dziękuje bardzo
7 lut 20:39
Basiek :
7 lut 20:40