matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
metiu:
Jeśli możecie to sprawdźcie czy dobrze wyszły mi wyniki:
sin 150
a/
= −1
cos 120
tg 225−tg 315
b/
=−4
sin135*cos135
sin
2
240
2
c/
=
cos 300
3
7 lut 18:50
Tragos:
a, b poprawne
3
w c powinno być
2
7 lut 18:56
metiu:
dziekuje
7 lut 18:58