matematykaszkolna.pl
. buhaj: książka? −TESTY MATURALNE AKSJOMAT −MATEMATYKA 1 i 2 KIEŁBASA czemu bardziej poświęcić uwagę na poziomie R.
6 lut 23:57
nanana: aksjomat czarny
6 lut 23:59
ZKS: Która klasa?
6 lut 23:59
buhaj: maturalna robiłem zadania z Kiełbasy ale jakos do mnie nie "przemawia" ta ksiazka szukam innej alternatywy ale sam juz nie wiem czy warto zmieniac podrecznik
7 lut 00:01
ZKS: Jeżeli jesteś już klasą maturalną to rób Aksjomat tylko nie wiem czy za późno to tak nie jest już. emotka
7 lut 00:03
buhaj: tak źle nie jest arkusze pazdro zrobione |operony w sumie tez| jak wyżej pisalem sporo z Kiełbasy takze to bd takie na szybkosci powtórzenie
7 lut 00:05
Basiek : E, jest czas. Witaj.
7 lut 00:07
buhaj: a Ty Basiek z czym dzialasz no aksjomat własnie kupiłem zobaczymy co to warte oby lepsze niz Kielbasa
7 lut 00:10
ZKS: Warte na pewno swojej ceny jest Aksjomat.
7 lut 00:13
Basiek : Nie wiem jak Twoja, ale moja warta niewiele. Dosłownie posypałam mi się w rękach. Powinno być na okładce: "Nie dotykać" emotka Ja póki co... czekam cierpliwie aż dokończymy stereometrię? emotka A potem (myślę, że) wezmę się porządnie do pracy. Arkusze muszę zacząć robić, bo póki co to jest porażka emotka Ale mam sporą moc przerobową, więc liczę, że jak się zaprę to 1 arkusz dziennie i... dam radę, prawda?
7 lut 00:14
ZKS: Dlatego ja dostałem wersje kserowaną od mojej nauczycielki. Dasz radę zrobić nawet 2 dziennie arkusze bez problemowo. emotka Dobra ja idę pograć jak coś będę chyba troszkę później. emotka
7 lut 00:18
Basiek : A ja dziś idę spać wcześniej. Jutro zakupy, muszę mieć chociaż trochę energii, bo umrę przy tym dobijającym zajęciu... Buhaj − jesteś naprawdę sporo do przodu, nawet nie ma Ci już za bardzo polecić oprócz Aksjmatu emotka
7 lut 00:20
Godzio: ZKS domyślam się, że jeszcze nie kupiłeś
7 lut 00:22
Buhaj: no jeszcze tylko stereometria i prawdopodobienstwo i jestem gotowy tylko w tym co mi zostało przeczuwam swą słabość
7 lut 00:22
ZKS: Jak to nie kupiłem jak kupiłem.
7 lut 00:24
Basiek : Hm, to po prostu Ci zazdroszczę. Strasznie. Zamieńmy się emotka, zamienianie się jest fajne.
7 lut 00:25
Godzio: No to jak to tak ! Beze mnie ? Podawaj nick (jak coś od razu usunę)
7 lut 00:26
Godzio: Wysłałem zaproszenie, ale coś długo czekam
7 lut 00:32
Basiek : Kocha to poczeka mówi starodawne porzekadło!
7 lut 00:39
Ola312: stereometria i prawdopodobieństwo to ulubione działy CKO. Przynajmniej z tego co zaobserwowałam
7 lut 04:00
Ola312: CKE*
7 lut 04:00