matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomożecie?
hiphopfan:
mam prośbe
bo nie moge rozkminić takiego zadania oblicz długość wektora a(wektor) + b (wektor) |a(wektor)| = 2 |b(wektor)| = 4 kąt pomiedzy wektorami = 120 stopni będę wdzieczny za pomoc
6 lut 18:27