matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
tylko ja :
log
2
24− log
4
96=
6 lut 17:55
Aga1:
1
log
a
2
b=
log
a
b
2
6 lut 18:16
Aga1:
αlog
a
b=log
a
b
α
log
a
b−log
a
c=log
a
(b:c)
6 lut 18:17
tylko ja :
dziekowac
6 lut 19:10