matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak narysowac wykres
Handball93:
jak narysować takie coś ?
2
f(x)=
+2
−x + 4
normalnie umie rysowac tego typu wykresy ale zmylil mnie minus na poczatku mianownika
6 lut 17:50
Aga1:
2
2
−2
=
=
−x+4
−(x−4)
x−4
6 lut 18:09
Handball93:
thx
6 lut 18:31