matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż układ równań metodą Gaussa:
kakao:
Wiem mniej więcej jak się to robi, ale jak jest macierz 3x5 to nie wiem jak. Proszę o wytłumaczenie. x1−x2+x3−x4+x5=1 x1−x2+x3+x4−x5=1 x1−x2+x3+x4−x5=1
6 lut 17:42