matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę pomóżcie :)
Kacper:
Rozwiąż równania i nierówności : a) |3x−7|=0 b)|
5−2x
3
+1|=4 c)|4x−5|<3 d)|
x+7
2
|≥5
6 lut 15:09
Aga1:
a)3x−7=0 licz x.
6 lut 16:59
celina:
2x
+
3x−2=0
6 lut 17:25
Aga1:
c) 4x−5<3 i 4x−5>−3
6 lut 17:30