matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
eve:
funkcja kwadratowa rosnaca w przedziale (−∞,−3) ma wzor: A f(x)=−(x−3)
2
+1 B f(x)= −(x+3)
2
+1 C f(x)= −(x−1)
2
+3 D f(x)= −(x−1)
2
−3
5 lut 21:06
krystek:
B
5 lut 21:09
Ola312:
B
5 lut 21:28
eve:
dziękuje
5 lut 21:47