matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
niech A i B oznacza zdarzenie zawarte w przestrzeniΩ. jeśli P(A)=0,6 i P(A-B)=1
klaudi:
niech A i B oznacza zdarzenie zawarte w przestrzeniΩ. jeśli P(A)=0,6 i P(A−B)=1/5 to P(Aróżnica B)=
5 lut 20:39