matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
eve:
trzeba częśc liczby 3
150
jest równa ....
?
5 lut 19:34
Eta:
1
*3
150
= 3
−1
*3
150
= 3
....
3
5 lut 19:36
Aga1:
1
*3
150
=3
−1
*3
150
=
3
5 lut 19:37
eve:
dzięki WAm
5 lut 19:38