matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
macierze
kejt:
Zbadaj liczbę rozwiązań układu w zależności od parametru p⊂R. x+p
2
y+z=−p x+y−pz=p
2
y+z=1 Jak to się robi?
5 lut 17:07
Artur z miasta Neptuna:
budujesz macierz i liczysz rząd macierzy
5 lut 17:08
kejt:
a dalej jak?
5 lut 17:10