matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice
aniulka:
x+2
lim ln(
)
5
x→−2
+
1
lim log
1
5
(
)
x−2
x→2
+
lnx
lim
3x−3
x→1
+
lim e
1
3+x
x→−3
−
5 lut 13:22
Artur z miasta Neptuna:
a) ln(0) = ... b) log
5
(0) = ...
1/x
1
1
c) ... =
=
=
3
3x
3
d) e
0
= ...
5 lut 13:28