5 lut 12:35
metiu: dacie rade mi to sprawdzic
5 lut 13:44
Mila: Nic tam nie widac.
5 lut 15:32
metiu: to mozesz powiekszyc
5 lut 15:52
ICSP: ooo witaj mój imienniku
5 lut 15:53
metiu: witam

i dacie rade to sprawdzic
5 lut 15:56
ICSP: może damy
5 lut 16:02
metiu: licze na ciebie
5 lut 16:04
ICSP: I strona −
+
II strona −
+
III stona −
+
IV storna
+
V strona −
+
VI strona −
− −
dwa błędy
| | π | | π | |
VII strona − [Z+]] ale wystraczyło napisac w drugim x = |
| + |
| k ; k ∊ Z |
| | 4 | | 2 | |
VIII strona −
+
IX strona −
+
X strona − [Z{+]]
XI strona −
+
XII strona −
+
5 lut 16:23
metiu: DZIĘKUJE

WIELKI JESTEŚ
5 lut 16:25
metiu: a na tej 6 stronie to obliczenia sa dobrze tylko jest zle wynik
5 lut 16:28
ICSP: wynik.
5 lut 16:29
metiu: o kurcze to nie wiem
5 lut 16:31
ICSP: to rozwiąż to równanie tak jakbyś nie miał podanego przedziału.
5 lut 16:32
ICSP: cos2x = 1 − na razie to równanie
5 lut 16:34
metiu: ok. zaraz zrobie.
5 lut 16:34
metiu: bedzie tylko jedno rozwiązanie ?
5 lut 16:35
ICSP: tylko nie mów że nie możesz rozwiązać
cos2x = 1
5 lut 16:37
metiu: | | π | |
nie mozna zrobic ze 2x= |
| |
| | 2 | |
5 lut 16:41
ICSP: rozpatrujemy cos nie sin .
5 lut 16:55
metiu: czyli rozpisuje cos2x ze wzoru i potem cos2x z jedynki zamieniam na 1−sin2x ?
5 lut 17:01
ICSP: przejrzyj inne kartki i tam poszukaj

Na pewno gdzieś po drodze widziałem rozwiązanie cos2x =
1
5 lut 17:06
metiu: ok
5 lut 17:07