matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaż że
mały:
wykaż, że 3 + 2log
2
5 = log
2
200
5 lut 11:20
Aga1:
3=log
2
8 2log
2
5=log
2
5
2
log
2
8+log
2
25=l0g
2
(8*25)=
5 lut 11:22
krystek:
lub log
2
{200}=log
2
{8*25}=Log
2
8+log
2
{5
2
}=3+2log
2
5
5 lut 12:07