matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matematyka w chemi fizyce
aaaa:
W 120g wody rozpuszczono 30g soku porzeczkowego. Ilu procentowe steżenie roztworu powstało?
5 lut 10:59
Kejt:
30
C%=
*100%
120+30
30
C%=
*100%
150
C%=...
5 lut 12:00
ciocia jadzia:
dzieki
5 lut 12:22