ile wynosi pierwiastek z -7 ?
makrela: ile wynosi pierwiastek z −7 ?
31 mar 16:19
makrela: i jak to się oblicza ?
31 mar 16:20
kaz: √−7 nie istnieje
31 mar 16:23
tim: Zależy, bo można liczbami urojonymi, ale jeżeli gimnazjum/liceum to nie istnieje.
31 mar 16:55
s: √7
10 sty 20:01
a: √−1
2 cze 23:08
4 cze 15:49
irena_1:
z2=−7
z1=i√7 lub z2=−i√7
4 cze 15:53
ja: x−5=9
21 cze 11:48
katrin:

√2404
2 wrz 19:10
merto:
√2404=√4*601=2√601 , 601 −− liczba pierwsza
2 wrz 21:23
patryko: √7 + √7 =
23 paź 19:57
jopio: √14000
8 sty 21:11
nikt: Ile wynosi pierwiastek z 23
6 paź 18:33