matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wartość bezwzględna
ikusia:
|5−2π|
4 lut 15:07
Artur z miasta Neptuna:
... = −5 + 2π ... ponieważ 2π> 2*3.14 > 6 > 5
4 lut 15:08
krystek:
−(5−2π)=..
4 lut 15:08
Aga1:
I5−2πI=−(5−2π)=2π−5
4 lut 15:09