matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja trygonometryczna
andreju:
π
√
2
jak sprawdzic czy punkt P=(
,
) nalezy do wykresu funkcji y=tgx
4
2
4 lut 13:51
Kejt:
π
tg
=tg45
o
=1
4
4 lut 13:54
Kejt:
czyli nie należy...
4 lut 13:54