matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:(
BARTEK:
PROSZĘ O WASZĄ POMOC
9
7
3
7
1
3
(
−3
:
−3
) *
−6
=
(1,08 * 10
6
) : (3,6 * 10
2
)=
4 lut 12:35
Beata:
=[(7
3
/9
3
)*(3
3
/7
3
)]*3
6
=(3
3
/9
3
)*3
6
=3
(
−3)*3
6
=3
3
=27 = 1,08:3,6*10
6
:10
2
=0,3*10
4
=0,3*10000=3000
4 lut 17:00