Miejsca zerowe
Kub: | | 4 | |
f(x) = |
| czy funkcja posiada miejsca zerowe? |
| | x+1 | |
4 lut 00:10
iks:
nie
4 lut 00:11
Kub: dlaczego?
4 lut 00:13
Eta:
ułamek =0 ⇔ gdy licznik =0 4≠0 ⇒ brak miejsc zerowych
4 lut 00:15
iks:
bo nie
4 lut 00:15
Kub: dzięki Eta
4 lut 00:22
Eta:
4 lut 00:27
iks:
a mnie nie dziękujesz?, przecież pierwszy odpowiedzialnym na Twoje pytanie.
4 lut 00:29
Eta:

za słowa : "bo tak"
4 lut 00:30
Kub: iks Ty jesteś niewiadomą więc nie mogę Ci dziękować
4 lut 00:36
iks:
bo odkryciu iks jest wiadomą
4 lut 00:43
iks:
i nie powiedziałem
Eto bo tak, powiedziałem "bo nie"
4 lut 00:45
Eta:
Faktycznie


( o tej porze to już ledwo widzę )
4 lut 00:48