matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Trygonometria
metiu:
Krystek , Eta sprawdzcie ostatnie na dzis
2 sinx−sin2x=
√
3
(cos x −1) i rozwiązania:
π
x=
+kπ
2
π
x=−
+2kπ
3
4π
x=
+2kπ
3
3 lut 23:02
metiu:
Czy już wszyscy śpią ?
3 lut 23:13
Eta:
3 lut 23:57