zagadka
Doniczka: Zagadka:
2+3=10
7+2=63
6+5=66
8+4=96
9+6=?
3 lut 21:59
Eta:
15
3 lut 22:00
Doniczka: nie bo to musisz ...
3 lut 22:00
konrad: 135
3 lut 22:03
Krzysiek: już miałem pisać to co konrad
3 lut 22:04
Doniczka: fajna zagadka

?
3 lut 22:06
Doniczka: znam jeszcze pare moge zadac
3 lut 22:07
Krzysiek: akurat ta była łatwa

możesz dać jeszcze jakieś
3 lut 22:08
Doniczka: w miejsce kropek wstaw brakujące słowo

kilof kino bagno
woda .... wzorek
3 lut 22:09
konrad: worek
3 lut 22:09
Doniczka:
3 lut 22:10
Eta:
nurek
3 lut 22:11
Doniczka: konrad był pierwszy
3 lut 22:12
Doniczka: Patrzcie jaka durna zagadka zwłaszcza odpowiedz na nią
Na rozstaju dróg stoi dwóch braci. Jeden zawsze mówi prawdę, drugi zawsze kłamie. Jedna droga
kończy się przepaścią. Możesz zadać jedno pytanie. Jakie pytanie zadać i któremu bratu aby
dowiedzieć się, która droga jest bezpieczna?
http://www.top-gry.pl/zagadki-logiczne.php
Chyba że to ja jestem taka tępa
3 lut 22:21