matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
emka:
f(x)= 5
3
x
3 lut 18:43
konrad:
f'(x)=e
ln5
3
x
f'(x)=e
3
x
ln5
f'(x)=e
3
x
ln 5
* 3
x
ln 3 * ln 5 + 3
x
* 0 f'(x)=5
3
x
* 3
x
* ln 3 * ln 5
3 lut 19:00