matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
piorun:
Sprawdź, czy log(2+
√
3
)=−log(2−
√
3
).
3 lut 12:07
Aga1:
1
P=−log(2−
√
3
)=log(2−
√
3
)
−1
=log
=logU{18{2+
√
3
}{(2−
√
3
)(2+
√
3
)}=log(2=
√
3
)=P
2−
√
3
3 lut 12:12
Aga1:
poprawka
1*(2+
√
3
)
log
=log(2+
√
3
)=P
(2−
√
3
)(2+
√
3)
3 lut 12:15
Aga1:
Oczywiście =L
3 lut 12:16
piorun:
nie rozumiem tego.
3 lut 12:55
Amelka:
−log(2−
√
3
)=log(2−
√
3
)
−1
1
(2−
√
3
)
−1
=
=2+
√
3
)
2−
√
3
3 lut 17:01
AS:
log ( 2 +
√
3
) + log(2 −
√
3
) = log(2 +
√
3
)(2 −
√
3
) = log(4 − 3) = log1 = 0
3 lut 19:18
powrót do spisu zadań
α
β
γ
δ
π
Δ
Ω
∞
≤
≥
∊
⊂
∫
←
→
⇒
⇔
∑
≈
≠
inne
rysuję
Φ
ε
θ
λ
μ
ξ
ρ
ς
σ
φ
ω
η
ϰ
ϱ
∀
∃
∄
∅
∉
∍
∌
∏
⊂
⊄
⊆
⊃
⊅
⊇
≡
∟
∠
∡
∥
∬
∭
∮
∼
⊥
⋀
⋁
∩
∪
∧
∨
¬
±
ℂ
℃
℉
ℕ
ℙ
ℚ
ℛ
ℤ
ℯ
↑
↓
↔
↕
↖
↗
↘
↙
△
□
▭
▯
▱
◯
⬠
⬡
♀
♂
♠
♣
♥
♦
imię lub nick
zobacz podgląd
wpisz,
a otrzymasz
5^2
5
2
2^{10}
2
10
a_2
a
2
a_{25}
a
25
p{2}
√
2
p{81}
√
81
Kliknij po więcej przykładów
Twój nick