matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy ! Trygonometria
izu:
Oblicz pole i obwód Obliczyłam że a=2
√
2
i że pole = 2 nie wiem jak policzyć obwód
2 lut 19:46
Amelka:
obliczyłaś pole jednego Δ Trzeba obliczyć c i d. Obwód to suma długości boków.
3 lut 17:14
Aga1:
√
3
b=2 c=2
, h=2
3
(b+c)*h
P=
2
4 lut 09:54