log
tylko ja : obliczyc 2log8 5
2 lut 19:17
Kejt: | | log25 | | log25 | | 1 | |
log85= |
| = |
| = |
| log25=log23√5 |
| | log28 | | 3 | | 3 | |
dalej już chyba sobie poradzisz?
2 lut 19:21
tylko ja : dziekowac
2 lut 19:22
pigor: | | log 25 | | log 25 | | 1 | |
np. log 85 = |
| = |
| = |
| log25 =log 23√5 , to |
| | log 28 | | 3llog22 | | 3 | |
2
log 23√5 =
3√5 . ...
2 lut 19:27
tylko ja : aa nie tutaj zosowalas a przez b a nie powinno byc b przez a? (ze wzoru)?
2 lut 19:31
tylko ja : aaa jest oki

zly wzor bralem pod uwage
2 lut 19:43