| z2 | ||
a) | ||
| w |
| z − w | ||
b) | ||
| z + w |
| Re z + Im w | ||
c) | ||
| z + w |
| 1 − 3i | 2i − 3 | ||
= | |||
| 3 + 2i | 5 − 2iz |
| (−5−3i)2 | 25+30i+9i2 | 16+30i | (16+30i)(2−i) | ||||
= | = | = | = | ||||
| 2+i | 2+i | 2+i | (2+i)(2−i) |
| (16+30i)(2−i) | 32−16i+60i+30 | 62+44i | 62 | 44 | ||||||
= | = | = | = | + | i = | |||||
| 4−i2 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| (−5−3i)−(2+i) | −5−3i−2−i | −7−4i | |||
= | = | = | |||
| (−5−3i)+(2+i) | −5−3i+2+i | −3−2i |
| (−7−4i)(−3+2i) | 29−2i | 29 | 2 | |||||
= | = | = | − | i | ||||
| (−3−2i)(−3+2i) | 13 | 13 | 13 |
| Rez+iImw | −5+i2 | −5−1 | −6 | ||||
= | = | = | = | ||||
| z+w | −5−3i+2+i | −3−2i | −3−2i |
| −6(−3+2i) | 18−12i | 18 | 12i | |||||
= | = | = | − | |||||
| (−3−2i)(−3+2i) | 13 | 13 | 13 |
| − √5 | ||
cosφ = | = −1 | |
| √5 |
| 0 | ||
sinφ = | = 0 | |
| √5 |