matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
z
Aga:
Rozwiąż równanie ;
√
x
−4
4
√
x
+4=0
2 lut 16:15
Godzio:
4
√
x
= t ≥ 0
√
x
= t
2
2 lut 16:16
ICSP:
4
√
x
= t
√
x
= t
2
2 lut 16:17
Aga:
dzięki
2 lut 16:18