matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Byłbym wdzięczny za pomoc
BWNM:
Oblicz (0,6)
−14
* (1 2\3)
−16
1 lut 21:19
Eta:
3
5
2
5
0,6=
=(
−1
1
=
5
3
3
3
5
5
5
9
..... = (
)
14
*(
)
−16
= (
)
−
2=
3
3
3
25
1 lut 21:23
BWNM:
Wielkie dzięki
1 lut 22:12