matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Poprawka... trygonomatria xD
mm:
wyznacz x
1 lut 19:51
mm:
Pomocy...
1 lut 20:18
krystek:
Oj myśl co piszesz!
x
tg30=
10+x
i licz
1 lut 20:20
mm:
10√3 + x√3 = 3x
Co z tym dalej? 10√3 = 3x − x√3
1 lut 20:39