matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
ellaa:
Liczba 9
l
o
g
3
1
6
jest równa: a) 4 b) 16 c) 81 d) 256
1 lut 16:46
Artur z miasta Neptuna:
... = 3
2log
3
16
= 3
log
3
16
2
= 16
2
= ...
1 lut 16:47
ellaa:
dzięki teraz juz rozumiem
1 lut 16:54