matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęga o wykł rzeczywistym
hodi:
1
(−1
)
4
− 2
−2
2
31 sty 19:10
M:
14 lut 06:22
Jolanta:
(−
3
2
)
4
−(
1
2
)
2
=
81
16
−
1
4
=
81−4
16
=
77
16
=4
13
16
14 lut 12:16