matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wielomiany...
monia:
Rozwiaz rownania : a) x
3
−x
2
−8x+8=0 b) 2x
2
(x
2
−1)−18(x
2
−1)=0 c) x
4
−3x
3
−4x
2
=0 d) x
4
−8x
2
+16=0
31 sty 15:14
ICSP:
:((
31 sty 15:18