matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Marta:
6x=5x+1 6x=5x*5/5x 6x/5x=5 x=log6/5 5 dobrze ?
30 sty 22:09
M:
14 lut 12:33
Bo_ra:
14 lut 12:43
Jolanta:
6
x
=5
x+1
6
x
=5
*
5
6
x
6
=5 (
)
x
=5
5
x
5
log
6/5
5=x
14 lut 12:52
Jolanta:
x uciekł w drugiej linijce 6
x
=5
x
*5
14 lut 12:54