pochodna
kejt: jak obliczyć pochodną z sin2x ?
30 sty 19:05
Monia: 2cosx* (x)' tzn y'=2cosx
30 sty 19:06
Eta:
y'= 2sinx*(sinx)'= ...........
30 sty 19:07
Aga1: y'=2sinxcosx=sin2x.
30 sty 19:08
bart: u=sinx
w=u2
f'(x)=u'*w'=(sinx)'*(u2)'=cosx*2u=cosx*2sinx=2sinxcosx
30 sty 19:08
kejt: ok, dzięki wielkie
30 sty 19:20
bart: kejt o takie coś się pytasz?
30 sty 19:21
Aga1: Też jestem zdziwiona.
30 sty 19:22
Eta:
Nasza
Kejt 
z wielkiej litery
30 sty 19:23
kejt: niektórzy nie są zaawansowani

ja dopiero zaczynam rozkminiać pochodnę tak więc nie wiedziałam
o co chodzi, no chyba że chodziło wam o inna kejt..
30 sty 19:26