matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
awdawd
bum:
|2sinx −
√
3
| =
√
3
są 2 warianty w jednym sinx =
√
3
odrzucam bo sinx należy <−1;1> w drugim sinx=0 wychodzi kπ, dobrze ?
30 sty 18:47
bum:
30 sty 19:06
bart:
ok
30 sty 19:10