matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
objetosc
jar12:
objetosc obszaru po obrocie krzywej wokol osi ox y=lnx 1≤x≤2 wynik?
30 sty 13:30
Artur z miasta Neptuna:
wskazówka: ∫ln x dx = xln x − x
30 sty 14:35
student:
fest mi wskazowka
30 sty 19:02
bart:
wskazowka 1+1=2
30 sty 19:03