matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiązać równanie
piotr:
mogę prosić kogoś o sprawdzenie 2cos
2
x−1=0
√
2
√
2
cosx=
lub cosx=−
2
2
π
czyli
4
π
π
3
3
odp.
+2kπ lub −
+2kπ lub
+2kπ lub −
+2kπ lub
4
4
4
4
30 sty 10:09
krystek:
3
tylko dodać
π π−pominąłes!
4
30 sty 10:12
piotr:
a rozmumiem
30 sty 10:14